Feestartikelen Liebaut

By beheerder, 13/12/2017 - 16:50
Feestartikelen Liebaut - verkleedkledij, kostuums en accessoires

AALST - Liebaut carnaval- en feestartikelen is de grootste carnavalsshop van de regio. Je vindt er alles voor carnaval en andere feestjes. De zaak bestaat 40 jaar en eind dit jaar wordt de winkel nog uitgebreid met een pand naast de huidige winkel Samen goed voor meer dan 60 m² winkelruimte.

"Hier vind je een enorm uitgebreid aanbod feestmateriaal voor carnaval, sint, kerst, Pasen, Halloween en andere gelegenheden", zegt zaakvoerder Danny Liebaut. "Je kan bij ons terecht voor de aankoop van meer dan 6000 verschillende artikelen. Ons assortiment partymateriaal bevat onder andere feestkleding, carnavalsartikelen, verkleedkleding, maskers,hoeden, ballonnen, confetti, pruiken, brillen, handschoenen, dassen, veren, grimeer en schminkartikelen, toeters, juwelen, toebehoren, stoffen, boa's, enz. Noem het op en we hebben het in huis. We hebben niet minder dan 800 verschillende modellen kostuums in alle denkbare onderwerpen."

Vandaag zijn de LED-lichtjes voor verwerking in kostuums bijzonder "hot". Ook frivole kledij en uniformen zijn erg in trek dit jaar. Daarnaast is er veel vraag naar dierenkostuums als lieveherrsbeestjes, bijtjes, sexy katjes. "Carnavalgroepen doen ook vaak een beroep op ons om delen van kostuums en pruiken te ontwerpen" zo klinkt het nog. (IVVC/Foto ivvc)

Bron : De streekkrant, woensdag 1 febuari 2012